Mobile

Beschermhoesjes op maat van iPad 2

De iPad 2 is nog maar net beschikbaar en het Britse Gear4 komt al met originele beschermhoesjes voor de populaire tablet op de proppen.

Aan keuze ontbreekt het alvast niet: Gear4 heeft maar liefst vijftien verschillende uitvoeringen van de beschermhoesjes beschikbaar.

De blikvangers uit de nieuwe lijn zijn ongetwijfeld de drie polycarbonaat cases met een Angry Birds-design (34,99 euro) . Fans van het immens populaire spel kunnen kiezen voor een hoes met ‘Red Bird’, ‘Family Shot’ of ‘Pig King vs Red Bird’ als thema.

Fanatieke gamers die meer grip willen krijgen op hun nieuwe tablet kunnen dan weer kiezen voor de GamingGrip (29,99 euro), een ergonomisch gevormde case die een perfecte greep op de iPad belooft.

Wil je nog meer bescherming, dan zijn de IceBox Edge-cases (34,99 euro) met rubberen randen een goede keus. Ze komen in vijf kleurtjes en beschermen zowel de achterzijde als de zijkanten van de iPad 2.

JumpSuit
Onder de naam JumpSuit heeft Gear4 nog drie andere schokbestendige iPad 2-cases in huis.

De FolioStand (39,99 euro) mikt op professionele gebruikers, biedt plaats voor visitekaartjes en kan in verschillende hoeken worden geplaatst als schermsteun. Ook de WrapStand (39,99 euro) kan als steun gebruikt worden, maar doet het zonder het extra opbergvakje van de FolioStand.

De nieuwe serie hoesjes is vanaf nu beschikbaar via internet en de klassieke verkoopskanalen.
 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.