Mobile

Belgacom onthult TV Overal

Klanten bij Belgacom TV kunnen zaterdag gratis enkele concerten op Rock Werchter volgen op hun televisie, Android-tablet of Android-smartphone. Dat melden onze collega’s van ZDNet.be.

Naast het optreden van de Britse band Coldplay op Rock Werchter gaat Belgacom TV ook de optredens van Selah Sue, Arsenal en Ozark Henry uitzenden. Dat meldt de telecomprovider via zijn Twitteraccount.

Screenshots
Belgacom heeft via Twitter ook een link gedeeld naar een fotoalbum op Flicker met screenshots van de app. Die gaat Tv Overal heten en omvat een televisiegids en de mogelijkheid om livetelevisie en programma’s of films op aanvraag te kijken.

Met die app zal het mogelijk zijn om de concerten op Werchter te volgen op een Androidsmartphone of –tablet. Of het om een proefproject gaat of de app morgen wordt gelanceerd, moet nog blijken. Belgacom demonstreerde de applicatie enkele weken geleden bij de lancering van zijn huurdienst voor tablets.

Update 11.00 uur:

Belgacom heeft zonet zijn TV Overal-app voor Android officieel gelanceerd. Later volgt een versie voor iOS-apparaten. De dienst is tot eind september gratis beschikbaar voor Belgacom-klanten die internet en digitale televisie afnemen. Meer info en screenshots van de app vind je hier.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.