Redactie

AudioVideo2day Belgium Show op 2 en 3 april

Internetmagazine Audiovideo2day organiseert op zaterdag 2 en zondag 3 april zijn eerste AudioVideo2day Belgium Show in het Congrescentrum Ter Elst te Edegem. Deze show is de opvolger van Beeld en Geluid Antwerpen, en krijgt voortaan een nieuwe invulling. Voor de prijs hoef je het alvast niet te laten: de inkom en parking zijn gratis.
 

In het weekend van 2 en 3 april wordt het hotel en congrescentrum Ter Elst in Edegem (nabij Antwerpen) omgetoverd tot een beursvloer van meer dan 2.000 vierkante meter. Zevenenveertig standhouders, verdeeld over zestien hotelkamers en vijftien congreszalen en suites, zullen er doorlopend demonstraties en advies geven met nieuwtjes op het vlak van audio, home cinema en gadgets.
 

Gevarieerd aanbod
De line-up ziet er alvast indrukwekkend uit. Liefhebbers van het betere geluid kunnen bijvoorbeeld kennismaken met apparatuur van fabrikanten zoals B&W, McIntosh, NAD, Lyngdorf, Klipsch, Focal, Onkyo en Wharfedale, terwijl merken zoals Bose en Crestron de aandacht trekken op domotica- en integratievlak.

Wie interesse heeft in home-cinema, kan z’n hart ophalen in een reeks homecinemaruimtes. Verwacht je daar alvast aan fraais van merken zoals JVC, Epson, Infocus en Sony. Zelfs een volledig Caleidescape-serversysteem met Blu-ray-speler en disc vault belooft van de partijte zijn.

Voor een meer gedetailleerd overzicht, kan je terecht op deze link.

Praktische informatie

  • Wat: AudioVideo2day Belgum Show 2011
  • Wanneer: Zaterdag 2 en zondag 3 april 2011
  • Openingsuren: Zaterdag van 10u tot 18u & zondag van 10u tot 17u
  • Waar: Congreshotel Ter Elst – Kattenbroek – 2650 Edegem
  • Inkom: Gratis
  • Parking: Gratis (500 parkeerplaatsen)
  • Info: www.audiovideo2day.eu

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.