Redactie

Angry Birds ook op Facebook

Angry Birds doet vanaf volgende maand z’n intrede op Facebook. Het populaire spel ondergaat meteen ook een paar vernieuwingen.

Angry Birds-ontwikkelaar Rovio lijkt vastbesloten om de hele wereld kennis te laten maken met het mateloos populaire spel, dat z’n doorbraak kende op mobiele platforms.

Rovio maakte eerder al bekend dat het aan Angry Birds-versies werkt voor Nintendo’s 3DS en Sony’s PlayStation 3 en PSP, en nu lijkt ook de sociale netwerkwebsite Facebook overspoeld te gaan worden met de kwaaie vogels die een eitje te pellen hebben met groene varkens.

Volgende maand van start
In een interview met Wired vertelde CEO Mikael Hed van Rovio dat de release van de Facebookversie al voor komende maand op de agenda staat.

De nieuwe versie zou ook enkele innovatieve elementen krijgen die we nog niet kennen van de mobiele versie voor smartphones en tablets. De varkens, de aartsvijanden van de ‘angry birds’, zouden daarbij een prominentere rol krijgen.

Fanpagina op Facebook
Wie de ontwikkelingen op de voet wil volgen, kan daarvoor terecht op de officiële fanpagina van Angry Birds op Facebook – een pagina waarnaar ruim 1,3 miljoen fans de weg hebben gevonden.
 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.