Beeld

3D-touchscreen voor Sony VAIO L Serie

Met de VAIO L presenteert Sony een all-in-one pc met een Full HD 3D-touchscreen. De computer is voorzien van HMDI-ingangen voor externe bronnen als de PS3.

In de woonkamer zal deze pc uit de VAIO L Serie alvast niet misstaan. Het 24 inch (61 centimeter) grote scherm is net groot genoeg om comfortabel op te werken of gamen, en net niet te groot om storend over te komen in de leefomgeving.

Het scherm met LED-backlight kan voor 3D-beelden zorgen, die moeten bekeken worden met een van beide meegeleverde (actieve) brilletjes. De VAIO L Serie ondersteunt 3D-content van Blu-ray-discs, games en video’s. Ook 3D-panoramafoto’s gemaakt met een Cyber-Shot of SLR-camera van Sony, kunnen in 3D worden weergegeven. Reguliere 2D-content kan omgezet worden naar 3D.

Touchscreen
De bediening kan als vanouds met muis en toetsenbord, maar ook op het scherm. Sony opteerde immers voor een touchscreen bij deze all-in-one, waardoor je met de vingertippen kan scrollen door muziek, foto of videoverzamelingen.

Onder de motorkap van de VAIO L Serie vinden we krachtige Intel Core i7 of i5 processoren en dito grafische kaarten van NVIDIA. Die moeten de gebruiker in staat stellen om op een vlotte manier 3D-content te bewerken in Full HD-resolutie. Je kan overigens ook kiezen voor een all-in-one pc met ingebouwde Blu-ray-brander.

Verder beschikt de VAIO L serie over een HDMI-uitgang om het toestel aan te sluiten op een groter televisiescherm, zodat hij ook als HTPC met een meerwaarde dienst kan doen. Maar opvallender zijn de 3 HDMI-ingangen waarop je bijvoorbeeld een PlayStation 3 kan aansluiten om te gamen in 3D.

Of de VAIO L Serie pc ook naar België komt blijft voorlopig de grote vraag. In tegenstelling tot VAIO notebooks vonden VAIO pc’s in het verleden hun weg niet naar België. Wij hopen alvast dat daar verandering in komt met deze nieuwe VAIO L Serie.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.