Redactie

Trust rekent af met vuile beeldschermen

Beeldschermen zijn erg gevoelig voor stof, vuil en vlekken. Ze verdienen dan ook een regelmatige poetsbeurt. Trust heeft hiervoor de Multi-Screen Cleaning Kits ontwikkeld.

De Multi-Screen Cleaning Kit C30 belooft de perfecte schoonmaakset te zijn voor alle beeldschermen. Notebook of desktop-pc, lcd- of plasma-tv: het reinigingspakket is overal geschikt voor, zelfs voor het display van je telefoon.

De set bestaat uit een speciale reinigingsvloeistof in een handig spuitflesje, die veilig is voor het scherm. Met de zachte, krasvrije microvezeldoek verwijder je eenvoudig stof, vlekken en vingerafdrukken met een streeploos resultaat. Het antistatische borsteltje trekt stof aan en is bestemd voor de moeilijk bereikbare plaatsen. 

De Multi-Screen Cleaning Kit C40 bestaat uit dezelfde gespecialiseerde reinigingsvloeistof en hetzelfde antistatische borsteltje, maar bevat ook een makkelijk hanteerbare reinigingspons. Deze spons van microvezels met bijgeleverde houder komt door de driehoekige vorm makkelijk in de hoeken van een beeldscherm en rekent veilig af met vuil, stof en vlekken.

De Multiscreen Cleaning Kits van Trust zijn vanaf nu verkrijgbaar. Ze kosten allebei exact evenveel: 14,99 euro.
 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.