Redactie

RedEye remote officieel geïntroduceerd in Benelux

ThinkFlood benoemt AND Benelux BV tot exclusieve importeur voor RedEye Remote Control systemen. Daarmee is de Benelux het eerste gebied in Europa waar de RedEye producten officieel verkrijgbaar zullen zijn.

Over slechts enkele weken zullen de eerste producten van RedEye al beschikbaar zijn in de Benelux. Met de RedEye en RedEye Mini kunnen gebruikers van een Apple iPhone, iPod touch of iPad bijna alles bedienen dat met infraroodcodes werkt: av-receivers, dvd- en Blu-ray-spelers, tv’s, kabel- en satellietontvangers en meer.

Met functies zoals toegang tot een uitgebreide database voor IR-codes die vele merken en typen omvat, het ‘leren’ van IR-codes van andere afstandsbedieningen, aanpasbare toetsenindeling, en zelf te programmeren macro-opdrachten is RedEye een van de meest veelzijdige en tegelijkertijd prijsgunstige afstandsbedieningssytemen verkrijgbaar, aldus het persbericht.

YouTube-kanaal
Voor een impressie kan je op YouTube terecht op het Redeyebenelux-kanaal. FWD Magazine kreeg een tijd terug trouwens al de kans om een vroege preproductieversie van de RedEye aan de tand te voelen. Voor die test kan je terecht in nummer 28 van FWD Magazine.
 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.