Redactie

SoundOrb Aurora van Gear4 zegt het met licht

De SoundOrb Aurora van Gear4 is een in het oog springende iPod-dock. De draadloze subwoofer met ingebouwd verlichtingssysteem zet muziek in een heel ander licht.

De SoundOrb Aurora van Gear4 is niet zomaar een iPod-dock, maar een draadloze combinatie van een speaker en subwoofer die zich ook op een tv-scherm laat aansluiten. Ze kunnen gezamelijk aangestuurd worden met een bijgeleverde remote die over dezelfde toetsen beschikt als de iPhone.

Vooral de draadloze subwoofer – Gear4 claimt een bereik van 30 meter – trekt de aandacht naar zich toe. Hij is vervaardigd uit doorschijnend plastic en voorzien van ‘Vari-color’ LED-lampjes, een verlichtingssysteem dat zich aanpast aan het soort muziek dat speelt: van een rustgevende verlichting tot een defilé van het hele kleurenspectrum. Het scala bestaat uit meer dan 16.000 verschillende nuances waarvan de kalmerende effecten wetenschappelijk aangetoond zouden zijn.

De speaker is voorzien van geavanceerde DSP-technologie, die een aantal virtuele effecten kan toevoegen aan de muziek. De audio-ingang en video-uitgang zorgen voor een extra ruim inzetgebied. Reken op een adviesprijs van 299,99 euro.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.