Redactie

Modebewuste in-ear’s van Pioneer

Wie van een in-ear hoofdtelefoon verwacht dat ‘ie niet alleen goed klinkt maar er ook modieus uitziet, kan bij Pioneer terecht voor twee hippe nieuwkomers. De SE-CL23 komt in een opvallend kersdesign, terwijl de SE-CL24 een lederlook aangemeten krijgt.

In beide gevallen gaat het om lichtgewicht oortelefoons met een innovatieve schuine vorm. Ze zijn voorzien van zachte siliconenkussentjes die moeten zorgen voor een betere afsluiting en een uitstekende geluidsisolatie. De zachte, ergonomische dopjes bestaan in drie groottes, zodat de gebruiker de oortelefoon helemaal kan aanpassen aan de vorm van het oor. Dat moet voor een combinatie van comfort en een stevige passvorm zorgen.

Pioneer belooft een ongeëvenaarde helderheid en een krachtige bas voor beide sets. Ze maken gebruik van 9 mm-drivers, met een frequentiebereik van 20 Hz tot 20 kHz, een impedantie van 16 ohm en een gevoeligheid van 100 dB. Daarmee zou elk muziekgenre goed tot z’n recht moeten komen. Een vergulde 3,5 mm stereominiplug en een verzilverd OFC-kabeltje (1,2 meter lang) staan in voor de link met je mp3-speler.

De SE-CL23 kersoortelefoons (27,99 euro) zijn verkrijgbaar in donkerrood en wit, de SE-CL24 (33,99 euro) in bruine en zwarte ledertinten. Vana juli liggen ze in de winkel.
 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.