Beeld

Samsung-tv’s gecertificeerd door TV Vlaanderen

Meer dan 40 televisies van Samsung krijgen een certificaat van TV Vlaanderen. Een extra ‘kastje’ naast de tv is dus niet langer nodig voor digitaal kijkplezier.

 

TV Vlaanderen heeft haar eerste certificaten voor HDTV’s met een geïntegreerde satelliettuner toegekend aan Samsung. De Zuid-Koreaanse fabrikant heeft daarmee een primeur beet, want het is het eerste merk dat dat zo’n certificaat in de wacht sleept.

Voor de eindgebruiker houdt dit in dat de door TV Vlaanderen goedgekeurde Samsung-tv’s probleemloos samenwerken met de smartcard en CI-modules van TV Vlaanderen. Op die manier wordt het mogelijk om van digitale satelliet-tv in HD-kwaliteit te genieten zonder extra kastje naast de televisie en zonder bijkomende afstandsbediening. Bij Samsung-tv’s met een geïntegreerde PVR (Personal Video Recorder) wordt het ook mogelijk om rechtstreeks op te nemen vanaf digitale tv-kanalen.

In totaal krijgen meer dan 40 televisietoestellen uit het gamma van Samsung een certificaat, waaronder ook een aantal 3D-tv’s.

Voor een overzicht van de toestellen met een ingebouwde DVB-S-tuner klik je door naar de website van Samsung.
 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.