Geluid

Rotel stelt de RCX-1500 alles-in-één voor

Minder componenten, meer mogelijkheden: dat lijkt het motto van de nieuwe Rotel RCX-1500, een hoogwaardige all-in-one in een prachtig jasje.

 

Met de RCX-1500 demonstreert Rotel dat het helemaal mee is met de nieuwe trends in audioland. De gloednieuwe all-in-one belooft een strak design te koppelen aan een perfecte geluidskwaliteit, dat ook de meest kritische luisteraars moet kunnen overtuigen. En om het plaatje helemaal compleet te maken, zou de RCX ook eenvoudig te bedienen zijn.

Aan features ontbreekt het de RCX-1500 beslist niet. In het chassis gaat een stereoversterker schuil met een vermogen van tweemaal 100 watt. Een cd-speler, FM/DAB-tuner en hoogwaardige ingebouwde DAC (voor de digitaal-naar-analoog conversie van digitale data) zorgen voor heel wat flexibiliteit.

Maar de onbetwiste blikvanger zijn de netwerkmogelijkheden, die onder meer het draadloos streamen van audiotracks en het beluisteren van internetradio mogelijk maken. Dat brengt een erg ruime waaier muziek binnen handbereik.

De Rotel RCX-1500 krijgt een adviesprijs mee van 1.500 euro, en staat vanaf nu bij de erkende Rotel-dealers.
 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.