Mobile

Cartooneske muziekspelers bij Lenco

Naast de nieuwe mp3-spelers van Lenco kijken wordt moeilijk. Niemand minder dan de cartoonhelden Snoopy en Pink Panther sieren de toestelletjes.

Zowel de MpCard als de MP3 Blaster zijn compacte muziekspelers voor onderweg. De MpCard (beschikbaar met 2 GB of 4 GB geheugen) heeft het formaat van een kredietkaart.

Met afmetingen van 85 bij 45 bij 3 millimeter is hij dan ook makkelijk mee te nemen in een jas- of broekzak. Volgens Lenco biedt de speler ondersteuning voor mp1-, mp2-, mp3-, wma- en wav-bestanden, en is de oplaadbare batterij goed voor zo’n zes uur luisterplezier.

Uitbreidbaar geheugen
De MP3 Blaster ziet het iets groter. Niet alleen met z’n afmetingen (90,5 bij 35,5 bij 14,5 millimeter, 39 gram), maar ook met de opslagcapaciteit. Het ingebouwde geheugen van 2 GB of 4 GB kan immers eenvoudig uitgebreid worden tot 8 GB via het micro SD-kaartslot.

Net als z’n kleinere broertje leest de MP3 Blaster mp3- en wma-bestanden, en daar doet hij nog een ingebouwde luidspreker bovenop. De oplaadbare batterij is goed voor acht uur muziekplezier met een hoofdtelefoon of twee uur met de speaker. 
 
De MpCard-spelers gaan de deur uit voor 25 euro en 29,95 euro. De MP3 Blaster belandt voor 29,95 of 34,95 euro in een kerstsok of de schoen van de Sint.
 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.