Beeld

3D-designerbril bij LG

Het design van de huidige 3D-brilletjes is meestal niet van die aard dat je ermee betrapt wil worden buiten je woonkamer. LG belooft daar verandering in te brengen met een designerbril van de hand van de de Franse topdesigner Alain Mikli.

Laat ons er geen doekjes om winden: de huidige generatie 3D-brillen is in de eerste plaats functioneel, maar daarmee is meestal ook alles gezegd.

LG erkent dat niet alle klanten daar even opgezet mee zijn, en belooft een alternatief met een nieuwe bril die door niemand minder dan de Franse topdesigner Alain Mikli ontworpen werd.

Mikli is bepaald geen onbekende naam bij liefhebbers van de betere (lees: exclusieve) brillen, en dat valt ook te zien aan de nieuwe 3D-bril van LG die binnenkort op de CES (Consumer Electronics Show) in de VS te zien zal zijn.

De bril is vervaardigd uit specifiek voor deze doeleinden geselecteerde metalen. Andere blikvangers zijn de gepatenteerde neusbrug, een nieuw veersysteem voor de armen en een uitgekiende gewichtsverdeling van de glazen – allemaal met het oog op een optimaal draagcomfort.

Op meer informatie rond de prijs en beschikbaarheid van de nieuwe 3D-bril is het nog even wachten geblazen.
 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.