Redactie

TV Vlaanderen introduceert huurformules voor ontvangstapparatuur

TV Vlaanderen biedt vanaf nu ook huurformules aan voor ontvangstapparatuur. Met deze huurformules wil TV Vlaanderen nieuwe kijkers aantrekken die de aankoop van hardware voor digitale satelliet-tv minder evident vinden. Er zijn twee sets beschikbaar: één met een HD-ontvanger en één met een HD-recorder.

TV Vlaanderen-abonnees waren tot nog toe aangewezen op koopformules om ontvangstapparatuur in huis te halen voor digitale tv-ontvangst via de satelliet. Enerzijds geeft dat de kijker heel wat vrijheid om zelf naar de meest geschikte ontvangstapparatuur op zoek te gaan, maar anderzijds betekende het kostenplaatje van die aankoop ook een drempel voor potentiële klanten.

Kant-en-klare startsets
De nieuwe huurformules maken het nu ook mogelijk om een volledige startset te huren. Voor 5,95 euro per maand heb je voortaan recht op een Triax schotelantenne (64 centimeter), Duo Twin LNB-ontvangstkop, 20 meter coaxkabel met connectoren, een installatiekit met een kompas, muurbeugel, schroeven en een handleiding, en een gecertificeerde Philips HD-ontvanger (type 7121) die gebruikmaakt van de nieuwste mpeg-4-technologie. Voor 8,95 euro per maand wordt die laatste vervangen door een Philips HD-recorder met een harde schijf van 320 gigabyte aan boord (type 8121), zodat je ook meteen programma’s kan opnemen.

Deze prijzen omvatten alleen de huurprijs van de ontvangstset; voor een ‘Startpakket’ voor de huur rekent TV Vlaanderen 99 euro aan. Wil je de set laten installeren door een vakman, dan zit daar ook een meerprijs aan vast. Meer informatie over de nieuwe mogelijkheden vind je op de hieronder vermelde website.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.