Redactie

Tivoli Audio doet Toren van Babel herrijzen

Tivoli Audio was ook dit jaar aanwezig bij de ‘Design Week’ in Milaan, en dat ging niet onopgemerkt voorbij. Bij de Amerikaanse fabrikant van premium tafelradio’s kregen bezoekers een eigentijdse versie van de Toren van Babel te zien, volledig nagebouwd met 1.000 Tivoli Audio-radio’s.

De Toren van Babel is een promotiestunt voor de Networks, een klassiek ogende radio die door Tivoli Audio naar voor wordt geschoven als een ‘Global Audio System’. Onder de houten behuizing gaat immers heel wat moderne functionaliteit schuil. Zo kan de Networks niet alleen muziek afspelen vanaf een computer die in een thuisnetwerk opgenomen is, maar behoort ook de ontvangst van webradiostations in alle mogelijke talen tot de mogelijkheden. De link met de Toren van Babel hoef je dus niet al te ver te zoeken.

Naast deze opmerkelijke publiciteitsstunt, waarvan je hier een filmpje vindt, presenteerde Tivoli Audio in Milaan ook enkele nieuwe kleuren van de Networks die binnenkort worden voorgesteld aan het grote publiek.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.