Redactie

Chief RPA Elite projectormount in het klein

Chief’s nieuwe Mini RPA Elite projectorbeugel is een miniatuurversie van de RPA Elite die we jullie in FWD Magazine 23 voorstelden. De nieuwe Mini-mounts zijn amper half zo groot als de originele uitvoering, en lenen zich dan ook perfect voor de montage van kleinere projectoren.
 

De nieuwe Mini’s beschikken over een compleet nieuw vormgegeven universele interface, die de toegang tot de lamp en filter vergemakkelijkt. Het onderhoud wordt daardoor nog eenvoudiger, terwijl de installatie zich in drie eenvoudige stappen laat klaren. Volgens Chief is daar amper 35 procent van de hardware voor nodig tegenover bij andere universele montage-oplossingen.

Ondanks die veranderingen en het kleinere formaat, behouden de Mini’s de eigenschappen van de grote Elite-uitvoeringen zoals micro-aanpassingen en ‘Centris Fingertip’-positionering voor een eenvoudige verstelbaarheid. Een speciale projectorkoppeling maakt het mogelijk om de projector snel van de Mount te verwijderen en weer aan te koppelen, en ook het Q-lock beveiligingssysteem ontbreekt niet.

De nieuwe mounts zijn beschikbaar in het wit, zilver en zwart, en zijn voorzien van ingebouwde kabelmanagementfuncties. Je vindt ze bij de Chief-verdelers vanaf deze zomer.

Ook van de RPA-reeks komt er binnenkort trouwens een Mini-versie op de markt, die dezelfde universele interface, onafhankelijke draai- en kantelbewegingen en snelle koppeling/ontkoppeling biedt.
 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.