Beeld

42-inch Full HD-sets: beeld om van te smullen

In FWD Magazine 27 gaan we met een budget van 1.500 euro op zoek naar een 40- of 42-inch tv-toestel én een Blu-ray-speler van hetzelfde merk. Dat levert een mooie verzameling toestellen op, die we niet alleen op hun eigen merites beoordelen maar ook als combinatie testen. De scores en specificaties van de geteste toestellen kan je onderaan deze pagina downloaden.

De kersttijd is het ideale jachtseizoen voor koopjesjagers. Eindejaarspromoties en kerstacties drukken steevast de prijzen van elektronica. Een uitgelezen moment om een nieuw televisietoestel aan te schaffen en het meteen te voorzien van een Blu-ray-speler.

We gaan dus op stap met een budget van 1.500 euro. Voor een budgetvriendelijke Blu-ray-speler betaal je momenteel nog iets meer dan 200 euro, zodat we net geen 1.300 euro overhouden voor een nieuwe televisie. Dat moet voldoende zijn voor een degelijk 40- of 42-inch Full HD-televisietoestel uit de middenklasse.

Wie gaat shoppen en oog heeft voor de beste prijs wil mogelijk toestellen van verschillende merken combineren, afhankelijk van tijdelijke promoties. We testen de toestellen daarom niet alleen als set, maar beoordelen ze ook op hun eigen merites. Je leest alle resultaten van de volledige line-up in het nieuwe nummer van FWD Magazine, dat vanaf nu in de kiosk ligt.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.