Redactie

Philips Streamium WAC3500D

De nieuwste Streamium WAC3500D van Philips is een echte alles-in-één-oplossing: een draagbare stereoketen, een internetradio en een netwerkclient voor uw muziekverzameling. Het toestel wegmoffelen heeft geen zin; het is groot en agressief ontworpen. Net daarom valt het kleine lcd-scherm wat tegen.

De Streamium WAC3500D werkt even makkelijk samen met uw muziekserver als met z’n eigen schijf van 80 GB, maar jammer genoeg ondersteunt het toestel alleen mp3 en WMA zonder DRM.

Nog een negatief punt: het toestel start wel erg traag op. Er is – bijna vanzelfsprekend – een USB-slot, een iPod-dock en een afstandsbediening. De Streamium WAC3500D werkt vooral goed als u hem in z’n eentje gebruikt; hij ript erg makkelijk cd’s en geeft die meteen de juiste naam. Voor z’n prijs levert hij bovendien een aanvaardbare geluidskwaliteit.

Kijk niet naar de Streamium WAC3500D als u via uw muziekserver bestanden wilt afspelen. Maar als u een eenvoudige alleskunner zoekt en uw pc liefst uit het rekensommetje houdt, is dit een goede en betaalbare keuze.

Philips Streamium WAC3500D
Prijs: 500 euro (juni 2008)

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.