Redactie

CES-verbod voor blogger die tv’s uitschakelde

De blogger die vorige week verschillende televisietoestellen uitschakelde op CES, mag nooit meer binnen op de technologiebeurs. Met een soort universele afstandsbediening zette de man alle schermen binnen zijn bereik uit. De organisatie van de Amerikaanse beurs was echter niet opgezet met het grapje en verbant hem nu levenslang.

Geen enkel toestel met een infraroodpoort was veilig voor de TV-B-Gone afstandsbediening. Terwijl de man, een medewerker van de website Gizmodo, langs de honderden televisietoestellen wandelde, vielen verschillende schermen uit en begon het geheel bijna op een crash te lijken. Bewijs voor de feiten was makkelijk te vinden. De daden van de man werden op camera vastgelegd en verschenen op Gizmodo zelf.

De site heeft in het artikel over de grap kort excuses aangeboden, maar de organisatoren zien er de humor niet van in. In het bijzonder omdat enkele presentaties aan de gang waren toen de afstandsbediening werd uitgetest. Vooral bedrijven die CES als hét moment uitkozen om hun product voor te stellen, waren niet blij met het incident. Voor zover we weten hebben onze eigen CES-bloggers zich wel gedragen op de beurs in Las Vegas. Hun productnieuwtjes kunt u hier nalezen.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.