Redactie

Rijtje nieuwe modellen van Sony Ericsson

In Berlijn heeft Sony Ericsson een aantal nieuwe toestellen voorgesteld. De fabrikant brengt vóór het eind van het jaar onder meer twee nieuwe Walkman-telefoons uit, een 3G-toestel, een nieuwe Cyber-Shot-gsm en een GPS-ontvanger.

Met de W910i en de W960i breidt de fabrikant zijn Walkman-productlijn uit. Eerstgenoemde lijkt met zijn 2 megapixelcamera en meegeleverde Memory Stick van 1 gigabyte een gewoon vervolg op de voorgaande toestellen.

De W960i doet er een schepje bovenop. Zo werkt de mediaspeler met een aanraakscherm en heeft het toestel een 3,2 megapixelcamera. Er is geen plaats voor geheugenkaartjes, maar met een intern geheugen van maar liefst 8 gigabyte lijkt dit ook niet bepaald nodig.

Voor 3G moet u bij de K530i zijn. Dit slank toestel is volgens Sony Ericsson de best betaalbare 3G-telefoon op de markt. Maar wat hij precies kost, wordt helaas niet meegedeeld. De telefoon heeft een weersvoorspellingsprogramma en een tweemegapixelcamera.

Opmerkelijk is de optionele GPS-ontvanger die tegelijk wordt voorgesteld. De HGE-100 GPS Enabler is een handenvrije set, die bovendien werkt op de batterij van de gsm. De ontvanger is niet uitsluitend compatibel met de K530i, maar ondersteunt wel uitsluitend de nieuwste toestellen van Sony Ericsson.

Tot slot komt er een nieuwe Cyber-Shot. De K850i pakt uit met een camera van vijf megapixel. Het toestel heeft autofocus en een Xenon-flits. Ook kunt u meerdere foto’s snel na elkaar nemen. Mocht u het zich afvragen, u kunt met dit mobieltje ook gewoon telefoneren.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.