RedactieSpecials en acties

DOE MEE EN WIN – 1 MAAND LANG GENIETEN VAN CINEMEMBER

Deze Doe mee en win actie is verlopen. De winnaars zullen per email bericht krijgen 
van CINEMEMBER.

*******
FWD mag 10x maandabonnementen van CINEMEMBER weggeven.
Doe mee en maak kans op één deze abonnementen.

De Nederlandse streamingdienst CineMember biedt je toegang tot ruim 950 films die je voor een vast bedrag per maand (€9,99) onbeperkt kunt kijken. Denk aan Oscarfilms als Parasite en The Square, aangrijpende oorlogsdrama’s als The Imitation Game en Werk Ohne Autor of Nederlandse bioscoophits als Instinct en De Beentjes van Sint-Hildegard  en de Belgische toptitels als Vele Hemels Boven de Zevende en Girl.’ . Het aanbod wordt wekelijks aangevuld met minimaal twee nieuwe titels. Vaak zijn dit er meer.

Kijken doe je op je smartphone, tablet, computer óf je televisie d.m.v. Chromecast of Airplay. Beschik je over een recente Smart TV van Philips, Samsung of LG? Dan kun je ook gebruikmaken van de speciale CineMember Smart TV-app. Ben je onderweg? Maak dan gebruik van de download to go-functie.

CineMember is een initiatief van September Film en Cinéart en wordt met content ondersteund door de meeste Nederlandse en Belgische onafhankelijke filmdistributeurs, waaronder Just Entertainment, Arti Film, Cinemien, De FilmFreak, Paradiso Films, Lumière, Mooov en In the Air.

Voor Nederland:  www.cinemember.nl.
Voor België: www.cinemember.be

Hoe werkt het: vul hieronder je gegevens in en maak kans op één van de 10 te vergeven maandabonnementen. Indien je wint zal het abonnement na één maand automatisch aflopen.
 

Wedstrijdreglement

Hieronder vind je de actievoorwaarden en spelregels die gelden voor alle prijsvragen van 360 Publishing  B.V. Lees ze goed door en je bent volledig op de hoogte van de regels die gelden.

Actievoorwaarden en spelregels prijsvragen.
1. Prijsvragen worden uitgeschreven door 360 Publishing B.V. gevestigd te Beuningen. Op prijsvragen zijn deze actievoorwaarden van toepassing.
2. Deelname aan prijsvragen is gratis. Deelname vindt plaats wanneer u een email heeft gestuurd met de gevraagde gegevens of, indien van toepassing, een inschrijfformulier hebt ingevuld. Vanaf dat moment maakt u kans om te winnen.
3. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan een prijsvraag.
4. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan een prijsvraag.
5. Deelnemers dienen de Reclame Code Social Media na te leven.
6. De looptijd van de prijsvraag staat aangegeven in de beschrijving van de prijsvraag.
7. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 16 jaar en woonachtig zijn in Nederland of België. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.
8. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.
9. Winnaars worden binnen 5 werkdagen na sluiten van een prijsvraag persoonlijk geïnformeerd via het emailadres waarmee aan de actie is deelgenomen.
10. 360 Publishing B.V. kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de prijsvraag wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.
11. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.
12. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
13. Indien kansspelbelasting moet worden betaald, zal 360 Publishing B.V. hiervoor zorg dragen.
14. Medewerkers van 360 Publishing B.V. zijn uitgesloten van deelname.
15. De persoonsgegevens die in het kader van prijsvragen worden verkregen, worden alleen gebruikt door 360 Publishing B.V. en de partij/merk waar 360 Publishing B.V. in de prijsvraag mee samen werkt voor de desbetreffende actie en worden niet verstrekt aan derden.
16. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door 360 Publishing B.V.
17. 360 Publishing B.V. handelt met haar acties in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2014.
18. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.
19. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.
20. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met de 360 Publishing B.V. per e-mail via ons contactformulier. U ontvangt zo snel als mogelijk via e-mail een reactie.

Voor het gebruik van persoonlijke data door ons en derden verwijzen we graag naar ons privacybeleid.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.