Redactie

FWD Magazine #74 nu verkrijgbaar

FWD is het overkoepelende merk van onder meer HomecinemaMagazine.nl, TabletsMagazine.nl en SmarthomeMagazine.nl. Zesmaal per jaar geven we FWD Magazine uit, een magazine dat vol staat met reviews, achtergronden en nieuws op het gebied van audio, video, smarthome en mobile. Je vindt FWD Magazine in de boekhandel, de kiosk of in je (digitale) brievenbus als je een abonnement neemt.

Het is een veel gehoorde verzuchting: het geluid uit de tv is maar pover. In ons dossier betaalbare soundbars in FWD74 gaan we op zoek naar een manier om een betere ervaring te krijgen bij films – zonder daar enorme bedragen voor te betalen. Wie wel hoger mikt qua soundbars vind in dit nummer trouwens de primeurreviews van de Yamaha MusicCast Bar 400 en de spectaculaire Sennheiser Ambeo Soundbar. Zoek je nog een alternatief, geschikt voor tv én betere muziekweergave? Dan is de test van de Naim Audio Mu-So Generation 2 verplichte kost.
 
Eis jij de beste beeldkwaliteit? Onze beeldexpert haalde weer een reeks grensverleggende tv-toestellen binnen. Met als hoogtepunt de Sony KD-85ZG9, een magistrale 8K-tv die evenveel kost als een gezinsauto. Maar is dit toestel het écht waard? In onze review ontdek je de naakte waarheid. De tests van de Samsung QE65Q67R en – vooral – de Panasonic TX-40GX830 /TX40GXW804 laten je dan weer betaalbaardere 4K-toestellen ontdekken die heel veel bieden.
 
Ook op muzikaal vlak bevat de FWD74 een selectie aan verleidelijke, innovatieve toestellen. Nu ja, bij de knappe JBL L100 Classic, die onze cover siert, past het woord ‘nostalgisch’ misschien wel beter. De KEF R11 en NAD C 658 plukken de vruchten van de laatste technologieën – en dat hoor je. Iets niet horen is dan weer nét waar het om draait bij de vier NC-hoofdtelefoons die we tegen elkaar plaatsen.
 
Op termijn wordt elk huis een smarthome, geloven we bij FWD. Daarom dat we de focus houden op slimme toestellen die het leven makkelijker maken. Maar lukt dat altijd? In onze reviews van de Dyson Lightcycle en LG WK7 ontdek je het. Onze experts geven je daarnaast tips om je Hue-lampen in zones te organiseren en Chromecast-compatibele speakers te groeperen.
 
Mocht je na het lezen van alle boeiende artikelen in de nieuwe FWD Magazine zin krijgen in een betere geluid, waag dan zeker je kans met de prijsvraag georganiseerd met Teufel! Misschien ga je binnenkort wel met een mooie Ultima 20 Kombo- of Ultima 40 Kombo-muzieksysteem van speakers en cd-receiver naar huis!

Wil je ook geen enkel FWD-nummer missen? Neem dan een abonnement en ontvang als eerste de nieuwste editie op je deurmat. FWD Magazine verschijnt zes keer per jaar en tegen het jaareinde publiceren we het grote Jaarboek – allemaal inbegrepen in het abonnement! 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.