Redactie

ISE 2019 biedt het beste op het gebied van internationale AV

Integrated Systems Europe 2019 wordt waarschijnlijk de grootste in de geschiedenis van de beurs, met meer exposanten, meer vloeroppervlak, meer bezoekers en meer evenementen dan ooit.

ISE 2019 vindt plaats in de RAI Amsterdam van dinsdag 5 tot vrijdag 8 februari 2019. In deze vijf dagen worden meer dan 80.000 geregistreerde bezoekers en 1300 exposanten verwacht. ISE biedt een uniek overzicht van technologieën en oplossingen voor commerciële en thuistoepassingen. De uitgebreide beursvloer wordt aangevuld met een vijfdaags programma met professionele ontwikkelingen dat wordt samengesteld door de mede-eigenaars van de beurs, AVIXA en CEDIA. De ISE biedt ook allerlei seminars, thematoespraken en evenementen die voor en tijdens de beurs in de RAI en op locaties in de omgeving plaatsvinden.
 

Om de bezoekers te helpen bij het vinden van de producten, diensten en bedrijven waarin ze geïnteresseerd zijn, is de beursvloer onderverdeeld in zes technologiezones: audio en live-evenementen, digitale opschriften en DooH, onderwijstechnologie, oplossingen voor thuis, slimme gebouwen en geünificeerde communicatie.

Het seminar- en onderwijsprogramma van de ISE 2019 wordt gepresenteerd onder het motto ‘Leren, ontdekken, geïnspireerd worden‘. Voor het eerst strekt de ISE zich tijdens de beurs uit tot buiten de RAI. Het nabije 5 sterrenhotel Okura is gastheer voor vijf seminars, verdeeld over vier dagen.

De XR Summit onderzoekt de nieuwste B2B-technologieën, -oplossingen en zakelijke kansen rondom AR, VR en MR.
 

De Digital Signage Summit ISE geeft ongeëvenaard inzicht in trends en strategieën door de slimste, meest besproken en meest controversiële geesten van de digitale-opschriftenbranche.

De nieuwe halfdaagse Digitale Cinema Summit, die wordt georganiseerd in samenhang met Digital Cinema Report, onderzoekt hoe digitale technologie de manier waarop we films produceren, distribueren en ervaren op revolutionaire manier verandert.

Ook nieuw in 2019: tijdens de hele dag durende HTNG Insight Summit ISE worden actuele thema’s en de nieuwste onderzoeksresultaten besproken uit de wereld van hotel- en gastvrijheidstechnologie. Deze wordt georganiseerd door ISE en vakorganisatie Hospitality Technology Next Generation.

Eveneens nieuw in 2019 is de AGORA die wordt gepresenteerd door MONDO | STADIA: een seminar dat zich richt op stadion- en sporthaltechnologie. Er zijn panels met deskundigen, casussen en themasprekers uit de branche.
 

De populaire InAVate Awards, ondersteund door ISE, vindt opnieuw plaats op de avond van de eerste dag van de beurs.  Bedrijven kunnen zich nog steeds aanmelden voor de wedstrijd.

Op de vrijdagmorgen is AttractionsTECH by blooloop gewijd aan het onderzoeken van de nieuwste technologieën, oplossingen en zakelijke strategieën die de pretpark- en attractiebranche transformeren.
 
In de RAI keert de Smart Building Conference terug voor zijn negende editie met als thema: ‘Gebouwen slim maken, slimme gebouwen maken’. Onderzocht worden de verwante thema’s van het inpassen van slimme technologie in bestaande gebouwen en het creëren van de meest geavanceerde en intelligente nieuwe gebouwen. Dit vindt plaats op maandag en wordt gevolgd door de ISE-openingstoespraak.
 

Het Audio Forum, dat wordt georganiseerd door het Italiaanse mediamerk Connessioni, brengt opnieuw de pro-audio- en installatiegemeenschappen samen, waarbij de focus ligt op geïntegreerde technologieën en workflows.

AVIXA, mede-eigenaar van ISE, is gastheer van twee halfdaagse ‘Wat is er nieuw’-seminars waarin wordt gekeken naar geïntegreerde AV-ervaringen in het hoger onderwijs en in ondernemingsomgevingen. Het onderwijsseminar op dinsdagmiddag onderzoekt innovatieve ideeën en succesvoorbeelden bij het ontwerp van leer- en samenwerkingsruimten. Dit wordt gezamenlijk georganiseerd door AVIXA, SCHOMS en EUNIS.

AVIXA’s ondernemingsseminar, woensdagmiddag, wordt opnieuw geproduceerd in samenwerking met de AV User Group. Hier wordt gekeken naar hoe we echte waarde kunnen creëren in organisaties door ons te richten op de klantervaring. 

Het samenwerkingsverband is gedurende de hele ISE 2019 ook gastheer van Flash Tracks: gratis educatieve sessies van 20 minuten, bedoeld voor AV-professionals van alle ervaringsniveaus en gericht op actuele onderwerpen in de branche.
 

CEDIA, de andere eigenaar van ISE, presenteert een volledig programma voor professionele ontwikkeling gedurende de vier dagen dat de ISE 2019 duurt. Afgevaardigden die meerdere sessies willen bijwonen kunnen profijt hebben van een passe-partout; hiermee kunnen zo veel sessies bijwonen als ze willen.

In zijn stand biedt de Association CEDIA Talks: sessies van 20 minuten waarin enkele van de slimsten op het gebied van aangepaste installaties inzicht bieden in opkomende trends en nieuwe technologieën.

Een innovatie voor 2019 is het hoofdpodium in hal 8, met een speciaal ontworpen theater en presentatieruimte. Hier vinden gratis sessies plaats die worden geproduceerd door ISE, CEDIA, AVIXA en AV Magazine, naast een aantal speciale evenementen.

Terug bij ISE is in 2019 de afsluitende thematoespraak. Deze vindt plaats op vrijdagmorgen en belooft informatie, educatie en amusement te bieden. Meer informatie en tickets: www.iseurope.org

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.