Redactie

FWD Magazine #71 nu verkrijgbaar

FWD Magazine 71 is er! En dat is weer goed nieuws voor iedereen die meer wil weten over audio, video, mobiel en smart home. In dit nieuw dik nummer pakken we uit met de primeurtest van de KEF LSX én vergelijken we deze actieve designspeaker met zijn grotere broer, de KEF LS50 Wireless.

Even exclusief is de uitgebreide test van de Philips 65OLED903, een toestel dat OLED-beeldkwaliteit huwt met het luxegeluid van Bowers & Wilkins. Benieuwd wat er verder nog gebeurt op vlak van consumentenelektronica? Lees dan zeker onze verslagen van XFI 2018 en de iEar’ Show 2018, inclusief de FWD Showawards iEar’ 2018. In dit nummer blikken we ook vooruit naar ISE 2019, dat in februari in Amsterdam plaatsvindt.
 
Beeldliefhebbers opgelet! Naast de test van het nieuwe vlaggenschip van Philips, reviewen we in dit nummer ook de Sony KD-65ZF9, de Loewe Bild 3.55 OLED en de Panasonic TX-55FZ800 / 55FZW804 in de diepte. Mag er wat extra bas zijn bij dat filmgeluid? Dan is de test van de SVS SB-4000 aardbevingopwekker, sorry, subwoofer absoluut het lezen waard.
 
De stelling dat goed geluid niet enorm veel geld moet kosten, onderzoeken we in een dossier betaalbare vloerstaander-speakers én een test van de Bowers & Wilkins 606. Voor de luxegenieter heeft #71 ook wat in petto, zoals een uitgebreide test van Ken Ishiwata’s Marantz KI Ruby-set en de verbluffende Anthem STR-versterker met ingebouwde kamercorrectie. De test van de Yamaha MusicCast VINYL500 mag je ook niet missen, want dit is de eerste platenspeler ter wereld met streaming ingebouwd!
 
Een korte rondvraag op de redactie leert dat stofzuigen in de top drie staat van ongewenste huishoudelijke taken. Geen wonder dat er veel vrijwilligers waren om de betaalbare Roomba 671 te testen. Maar kan een robotstofzuiger echt het sleuren met een sledestofzuiger overbodig maken? Lees en weet!
 
Zoals altijd proberen we je in FWD Magazine wegwijs te maken in soms complexe materies. Zoals: welke iPhone moet ik nu kopen? Of welke Hue-lampen zijn er nu eigenlijk allemaal?  En hoe zit het nu met het fenomeen van burn-in bij OLED? Een reëel probleem of niet?
 
Is dit alles? Natuurlijk niet! In FWD Magazine #71 ontdek je verder een test van de Samsung HW-N950, Microsoft Surface Go, Samsung Galaxy Tab A 10.5 en Nest Hello! Mis ook onze exclusieve wedstrijd niet in samenwerking met distributeur Dune Blue, en maak kans op een luisterpakket van een Meze 99-koptelefoon en Shanling M0-muziekspeler.
 
Waar wacht je dus op? De nieuwe FWD Magazine #71 vind je bij de dagbladhandelaar of digitaal via onze webshop.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.