Redactie

FWD Kerstmysterie dag 3: Win een Royole RoWrite Smart Writing Pad

We tellen bij FWD de dagen af tot kerst, maar dat doen we natuurlijk niet zonder een leuke actie voor onze lezers. Vandaag maak je kans op een Royole RoWrite Smart Writing Pad!

We geven tot aan kerst elke dag een of meerdere mooie prijzen weg, maar je moet er wel wat voor doen. En, op de laatste dag van onze actie publiceren we de FWD kerstmysteriepuzzel waarmee je het ultieme tech-kerstpakket kunt winnen, bestaande uit alle producten die in de komende dagen weggeven worden of al weggegeven zijn.

Win een Royole RoWrite Smart Writing Pad

Vandaag geven we twee gloednieuwe Royole RoWrite Smart Writing Pads weg!

De Royole RoWrite is ontworpen om alle handgeschreven teksten, notities of schetsen digitaal op te slaan en eenvoudiger te delen. Handgeschreven notities of schetsen kunnen direct worden gereproduceerd op smartphones of tablets, waar ze digitaal kunnen worden opgeslagen in de app. Dit gebeurt allemaal in realtime en het apparaat werkt ook zonder smartphone of tablet. De content wordt dan direct in de RoWrite zelf opgeslagen en kan later worden gesynchroniseerd met een slim apparaat, om het eenvoudig te delen via social media, met collega’s en vrienden, of in de cloud. Dankzij de combinatie van de drukgevoelige pen met Royole’s eigen flexibele sensor in het pad, zal RoWrite je meest subtiele pennenstreken vastleggen. En bij het kiezen van de potloodfunctie in de app, biedt het apparaat zelfs 2048 drukniveaus. Je schrijft of schetst op dezelfde manier, met de meegeleverde pen, maar met een nog hoger gevoeligheidsniveau.

Je hebt ook de mogelijkheid om een foto of bestand op je telefoon te selecteren en van een annotatie in de app te voorzien. Dus als je bijvoorbeeld een ondertekend exemplaar van een document wilt terugsturen, open je het in de app, teken je het met de tools van de app en kun je het terugsturen naar de andere partij, ondertekend en zonder dat je een printer nodig hebt. Om de digitale kopieën te bewerken of verbeteren, kan RoWrite worden gekoppeld aan de bijbehorende RoWrite App. Kies uit verschillende schrijfmaterialen, verander de dikte van de pennenstreek, of voeg tot 20 verschillende kleuren toe. U kunt zelfs een video maken van uw creatie, die u kunt delen met uw collega’s, familie of vrienden. Deze video geeft de exacte sequentie van uw pennenstreken weer, dus als u bijvoorbeeld een customer journey, een wiskundige berekening of een grafiek wilt delen, dan laat de video op een duidelijke manier zien hoe u tot het eindresultaat kwam.De Royole RoWrite wordt geleverd met een pen en een leren hoes voor extra bescherming en is beschikbaar via onder andere Coolblue, Paradigit en Azerty voor een adviesprijs van 129,99 euro.

Hoe doe je mee?

Meedoen is heel simpel; op dit socialmediakanaal van Royole én op dit socialmediakanaal van FWD vind je vandaag een codewoord. Zet de woorden van Royole en FWD achter elkaar en stuur ze in via dit formulier. Daar vind je morgen om 10.00 ook de winnaar en de oplossing (de twee woorden). De Royole RoWrite Smart Writing Pads worden verloot onder alle deelnemers die de juiste woorden inzenden. Je kunt eenmaal per dag meedoen.

Het FWD tech-kerstpakket

Maar, het ultieme doel is natuurlijk het FWD tech-kerstpakket. Dit kerstpakket bestaat uit alle producten die tijdens deze actie weggegeven worden en we mogen dus wel zeggen dat dit het ultieme cadeau is om het nieuwe jaar mee in te luiden. Maar, hoe maak je kans op dit kerstpakket?

  • Elke dag, zoals vandaag, zoeken we twee woorden waarmee je met de dagactie mee kunt doen.
  • Uiteindelijk heb je na 11 dagen 11 woordcombinaties gevonden. De oplossingen van elke dag vind je ook hier.
  • Deze woordcombinaties heb je nodig om de kerstmysteriepuzzel die we op 22 december publiceren op te lossen.
  • Je hebt tot 27 december om de oplossing van de puzzel in te sturen, waarna de winnaar op 28 december bekendgemaakt wordt.

Wil jij dus kans maken op dit FWD tech-kerstpakket? Zorg dan dat je elke dag de woordcombinaties verzamelt. Op 22 december kun je dan met onze puzzel aan de slag, en met de juiste oplossing maak je kans op het kerstpakket.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.