Redactie

Xingo bundelt krachten met MCP Network

We sluiten het jaar 2016 alvast goed af: Xingo, het bedrijf boven HiFi.nl en FWDmagazine.be, gaat samen verder met MCP Network. Hieronder vallen HomecinemaMagazine.nl, TabletsMagazine.nl, WearablesMagazine.nl en SmarthomeMagazine.nl. Alle websites blijven overigens gewoon bestaan zoals ze nu zijn – wees dus niet bang dat één van de sites binnenkort verdwijnt. Je kunt de komende tijd wél nieuws verwachten rondom toffe activiteiten van onze nieuwe partners.

Beide bedrijven zien door de samenwerking veel groeimogelijkheden. Synergie op kernactiviteiten zoals redactie, IT, innovatie en marketing maken een krachtig partnerschap. 

Rienk de Jonge, Xingo Publishing: “Ik zie veel toegevoegde waarde voor lezers en partners van beide netwerken. We kunnen lezers beter voorzien in gevraagde content en nog meer mensen enthousiast maken voor consumentenelektronica in en rondom het huis. Door schaalvergroting kunnen we onze platforms daarbij nog meer moderniseren. Dit biedt natuurlijk ook mooie kansen voor onze partners; niet alleen vergroten we ons bereik en omarmen we ‘nieuwe’ doelgroepen, ook de bundeling van kennis over online publishing gaat onze positie in de markt verstevigen.”

Martijn Chel, eigenaar MCP Network: “Zeven jaar geleden stelde ik mijzelf als doel om zoveel mogelijk consumenten objectief te voorzien van informatie en advies op het gebied van consumentenelektronica. Met MCP Network hebben we een eerste stap gezet maar nu is het zaak om door te pakken en samen met Xingo het gehele netwerk naar een hoger plan te tillen. Xingo is de ideale partner om verder te professionaliseren en onze doelgroepen met meer en gerichte content te bereiken. Het samenvoegen van kennis, platformen, professionals en doelgroepen biedt vele mogelijkheden en zal één sterk en daadkrachtig netwerk voortbrengen.”

Het gecombineerde Xingo/MCP Network valt hiermee onder Zhomer Media Business.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.