Redactie

Win: Raumfeld Soundbar + Subwoofer

Maart begint goed: je kunt namelijk een Raumfeld Soundbar en Subwoofer winnen als je je inschrijf voor de nieuwsbrief van Teufel. Dat is sowieso de moeite wel waard: je ontvangt namelijk sowieso een cadeautje van Teufel. 

,

Met de draadloze Raumfeld Soundbar en Subwoofer til je de ervaring van het kijken en luisteren naar films, series, games en natuurlijk muziek naar een hoger niveau. In de Soundbar zijn zes 70mm drivers verwerkt, die een maximaal vermogen van 180 watt produceren. Dankzij de Sonic Emotion technologie ervaar je een virtuele surround weergave in je hele woonkamer. Met de meegeleverde 200 watt sub worden al je films, games en muziek voorzien van een flinke extra punch.

,

Je kunt je hier inschrijven om te winnen. De actie loopt t/m donderdag 31 maart. Let op: je maakt alleen kans op de Raumfeld Soundbar als je je aanmelding voor de nieuwsbrief bevestigt. Niet gewonnen? Niet getreurd! Bij een besteding vanaf €200,- in de Teufel webshop krijg je sowieso €20,- korting na je inschrijving. Tijd voor nieuwe hifi!

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.