Redactie

Verbeter je GoPro geluid met Sennheiser

Sennheiser heeft een microfoon onthuld die speciaal is ontwikkeld voor GoPro camera’s. Deze microfoon is dankzij een enorm sterke behuizing en waterdichte aansluiting op je camera te gebruiken in de meest extreme situaties – net als de GoPro zelf.

,

Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken als je wil filmen in de sneeuw, keiharde wind of zelfs onder water. Voordat de microfoon op de markt komt moet er overigens nog wel behoorlijk wat getest worden. Sennheiser is op het moment bezig om hem te testen in een aantal verschillende extreme omstandigheden.

,

De actiemicrofoon van Sennheiser kon ontwikkeld worden doordat het merk deelneemt aan GoPro’s Development Program, waarbij GoPro toolkits vrijgeeft aan merken. Deze toolkits kunnen gebruikt worden om producten te ontwikkelen die de kwaliteit van GoPro camera’s nog verder weten te ontwikkelen. “We zijn erg blij met Sennheiser in ons Developer Program,” aldus Adam Silver van GoPro. “De audiospecialisten van Sennheiser geven hiermee een geweldige nieuwe optie aan GoPro-gebruikers om hun video’s nog levendiger te maken.”

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.