Redactie

Sonos nu te bedienen zonder iPhone te ontgrendelen

Het kon al een behoorlijke tijd op Android-apparaten, maar ook iOS users kunnen vanaf nu hun Sonos-systeem bedienen zonder hun toestel te ontgrendelen. Bovendien komt Sonos na het afronden van bètaprogramma 6.3 met nog een aantal andere nieuwe features.

,

Het eerste wat op zal vallen na de update is dat alle informatie over het nummer dat je afspeelt gewoon op je lock screen te vinden zal zijn, samen met een aantal basisfuncties. Je hoeft dus niet meer je toestel te ontgrendelen om een nummer te pauzeren, over te slaan of terug te gaan naar de vorige track. Daarnaast kun je ook gelijk het volume aanpassen. En heb je een iPhone 6S of 6S Plus? Dan kun je gebruik maken van Force Touch navigatie. Daarmee kun je binnen de app snel naar je content navigeren, zonder dat je scherm voor scherm naar beneden hoeft te scrollen. 

,

Bovendien is er goed nieuws voor gebruikers van Rhapsody en Napster: beide diensten kunnen vanaf nu streamen in hogere bitrates, wat het geluid uiteraard ten goede komt. Daarnaast is het tuning proces van Trueplay vereenvoudigd. Of je nog steeds als een robot door je kamer moet lopen terwijl je telefoon futuristische bliepjes produceert is ons nog onbekend. Tenslotte ondersteunt de app nu ook split view, zodat je bijvoorbeeld muziekblogs kan lezen en tegelijkertijd een playlist kunt samenstellen.  

,

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.