Redactie

Netflix zal nieuwe Star Trek serie aanbieden

CBS en Netflix slaan de handen ineen om de nieuwe Star Trek serie, die in januari 2017 van start zal gaan, naar jouw beeldscherm te brengen. In 188 Netflix-landen zal elke nieuwe aflevering bij Netflix te bekijken zijn, binnen 24 uur na de première op CBS in de Verenigde Staten en Canada.

“Star Trek is een van de meest iconische shows in de geschiedenis van tv en we vinden het geweldig om samen te werken met CBS en deze geliefde serie naar Trekkies over de hele wereld te mogen brengen,” vertelt Sean Carey, Vice President of Global Television bij Netflix. “Dit nieuwe hoofdstuk belooft het avontuur voort te zetten en zal veel fans over de hele wereld enorm blij maken.”

De nieuwe serie zal worden opgenomen in Toronto, de opnames beginnen in september. Nauw betrokken bij dit nieuwe Star Trek avontuur zijn Alex Kurtzman en Bryan Fuller. Kurtzman schreef en produceerde mee aan de films Star Trek en Star Trek Into Darkness, Fuller schreef voor onder andere Deep Space Nine en Voyager.

Mocht je ter voorbereiding nog even alle 727 oude afleveringen willen bekijken, dan zit je bij Netflix ook goed: tegen het eind van 2016 zijn ze allemaal te zien. Van The Original Series en The Next Generation tot Deep Space Nine, Voyager en Enterprise. Watch long and prosper. 

,

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.