Redactie

Deze in-ears vertalen rechtstreeks in je oor

Hoewel iedereen natuurlijk geniet van een lekkere vakantie, kunnen taalverschillen wel eens lastig zijn. Tijdens een avondje uit eten bij een authentiek Italiaans restaurant kun je zomaar eens langer bezig zijn met de bestelling dan met het eten zelf. Het ‘The Pilot’ systeem van Waverly Labs moet dit probleem gaan verhelpen.

,

Real time vertalen in het buitenland is natuurlijk niks nieuws. Google Translate heeft al jaren een app voor je telefoon en ook daar kun je ingesproken zinnen laten vertalen. Het The Pilot systeem werkt eigenlijk op dezelfde manier, maar dan handiger. De in-ears staan via Bluetooth in verbinding met je telefoon, waar je via een app kunt kiezen in en vanuit welke taal je wilt laten vertalen. Voorlopig kun je alleen kiezen uit Frans, Spaans, Italiaans en Engels, maar dat wordt in de toekomst ongetwijfeld uitgebreid. 

,

Het The Pilot systeem zal vanaf september verkrijgbaar zijn voor $129 in het zwart, wit en rood. Weet jij zeker dat je een paar wil? Je kunt je via de website van Waverly Labs alvast inschrijven.

,

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.