Redactie

DALI presenteert nieuwe portable speaker

De audiowereld verandert en dat dwingt ook merken zich aan te passen: Bowers & Wilkins gaat in zee met een innovatieve start-up, Sonus Faber introduceerde de all-in-one SF16 en later dit jaar zal DALI met een portable speaker komen.

We zeggen expres ‘portable speaker’, want dat is hoe DALI het zelf aankondigt in hun (nog weinig onthullende) persbericht. Uitgaande van de teaser-foto’s kunnen we alvast zeggen dat de nieuwe speaker, waarvan de naam nog onbekend is, in ieder geval muziek kan afspelen via Bluetooth en een 3.5mm input. Opladen doe je met een USB-kabel, zoals we gewend zijn van Bluetooth-speakers.

Hoewel er nog geen volledige productfoto’s te vinden zijn, laten de kleine meegestuurde foto’s al vrij goed zien hoe de speaker er uit zal komen te zien: Scandinavisch en verkrijgbaar in meerdere kleuren. Over de binnenkant van het nieuwe product is nog niks bekend. Voor meer informatie over de drivers, batterijduur en andere features zullen we moeten wachten tot 2 september – de officiële onthulling op IFA.

,

,

,

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.