Redactie

Tijdelijke Sony Experience Store

Tot en met aanstaande donderdag 22 oktober kun je in Amsterdam terecht in een Sony Experience Store voor een geschiedenislesje, stijladvies en tips om High-res audio te beluisteren.

In de Experience Store in de Merkenwinkel laat Sony de design-evolutie van de hoofdtelefoon zien. Ook kun je kennis maken met de nieuwe High Resolution h.ear on headphone of je eigen hoofdtelefoon matchen met de huidige mode. Elke dag zijn er medewerkers van Sony Nederland aanwezig om een ‘Sound en Style experience’ te bieden.

De winkel is geopend van maandag 19 oktober t/m donderdag 22 oktober van 09.00 tot 19.00 uur. Het adres: De Merkenwinkel, Gerard Doustraat 76.

,

Eerder deze week maakte Sony bekend te stoppen met zijn e-commerceactiviteiten in Europa, en consumenten vanaf de websites door te verwijzen naar webwinkels die Sony-spullen verkopen. De Sony Store Online werd hiermee gesloten. De Japanners vermijden zo kanaalconflicten en laten de commerciële verkoop op de consumentenmarkt volledig aan retailers. Lopende bestellingen bij de Sony Store Online worden nog gewoon verwerkt en alle garanties met betrekking tot vorige aankopen blijven geldig.

Om de klant toch tegemoet te komen, biedt Sony een ‘winkelzoeker’ op de site, om de dichtstbijzijnde Sony-leverancier te vinden. Ook bieden de Japanners een lijst online verkopers die het gewenste product op voorraad hebben. 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.