Redactie

FWD Magazine Special 2

De tweede editie van de FWD Magazine special is gearriveerd. In deze nieuwe speciale editie van FWD Magazine hebben onze lezers zelf de Seagate Personal Cloud getest. Lees uitgebreid wat zij vonden van het opslagapparaat van Seagate.

We hebben hier niet te maken met een product waar muziek uitkomt, maar met een product waar muziek (in nog veel meer) op wordt opgeslagen. Daarom is een opslagapparaat als de Personal Cloud wat ons betreft belangrijk genoeg om een special aan te wijden. De Personal Cloud combineert volgens Seagate toegankelijkheid met gemoedsrust; je opgeslagen data is overal makkelijk bereikbaar, maar blijft altijd veilig in eigen huis.

Volgens Seagate is de Personal Cloud daarbij ook, zelfs voor de grootste digibeten, heel makkelijk in gebruik. Vier van onze lezers, zowel mensen met als mensen zonder ervaring op het gebied van opslag en streaming, gingen aan de slag met het apparaat om te kijken of het apparaat die gemaakte beloften na weet te komen. Bekijk hieronder de preview van de special en download het volledige magazine in de shop.

 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.