Redactie

Law & Order: Los Angeles

Jammer dat Law & Order: Los Angeles al na één seizoen werd opgedoekt door de Amerikaanse zender NBC. Maar het moet gezegd: de producers van de serie hebben er een beetje een potje van gemaakt. Kijk bijvoorbeeld naar de aflevering van vandaag, waarin de in aflevering 9 doodgeschoten detective Winters (Skeet Ulrich) acht episodes later ineens weer onder de levenden is. Een probleempje in het uitzendschema, zo blijkt.

Maar kijk voorbij die onhandigheden, en je krijgt een voldragen crimireeks. Net zoals Criminal Intent en Special Victims Unit, twee andere succesreeksen onder de Law & Order-koepel, wordt er node van de vaste formules afgeweken, maar dat is net het handelsmerk van de ondertussen al twintig jaar lopende franchise: alle focus gaat naar het menselijke drama, en dan heb je eigenlijk geen bravouretrucjes nodig.

Law & Order: Los Angeles hoeft in niets onder te doen voor de andere exploten van showrunner Wolf: prima verhalen, en een prima cast, met onder meer Rachel Ticotin en Alfred Molina.

Maandag 18 maart op 2BE om 0u05

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.