Redactie

Universele 3D-brillen met stijl


"Ik ga toch zo geen lelijke 3D-bril opzetten", klinkt het wel eens aan de kassa in de bioscoop. Dat argument om de 3D-boot af te houden verwijst EX3D naar de prullenbak met een assortiment stijlvolle 3D-brillen.


Binnen het ruime aanbod van EX3D, dat in België verdeeld worden door Agami Hama, vinden we brillen voor zowel mannen als vrouwen in allerlei uitvoeringen waaronder moderne of klassieke modellen en zelfs een pilotenbril.

De 3D-brillen zijn zowel thuis als in de bioscoop bruikbaar, en zou je dus als 'universeel' kunnen omschrijven. Hou er wel rekening mee dat het hier om passieve brillen gaat, en dat ze dus een TV met passieve 3D-technologie verlangen. In een lijst met compatibele 3D-televisies vinden we alvast merken als LG, Vizio en Toshiba terug.

Wanneer je de brillen in de bioscoop wenst te gebruiken, moet de zaal uitgerust zijn met RealD of MasterImage. Zo zijn in België alle vestigingen van Utopolis uitgerust met MasterImage.

EX3D belooft ons een gebogen lens zodat er geen vervorming van het beeld plaatsvindt en de ware kleuren behouden blijven. Leuk detail: alle 3D-brillen van EX3D zijn ook meteen zonnebrillen dankzij een geïntegreerde UV-filter.

De prijzen beginnen bij 29,99 euro en kunnen oplopen tot 59 euro voor de modernere uitvoeringen.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.