Redactie

Volg IFA live bij FWD Magazine

Vanaf woensdag 31 augustus brengt FWD Magazine het interessantste nieuws van op IFA – de belangrijkste Europese beurs voor consumer electronics – live van op de beursvloer in Berlijn. Een buitenkansje voor wie alvast een blik wil werpen op nieuwe producten die in het najaar van 2011 en het voorjaar van 2012 in de winkel zullen staan…
 

Van 2 tot 7 september opent de IFA-beurs in Berlijn z’n deuren voor het grote publiek.  Een evenement dat je als av-liefhebber niet mag missen, want in de wereld van consumer electronics is IFA dé beurs waar alle grote fabrikanten hun nieuwe producten en technologie voorstellen aan pers en publiek.

FWD Magazine is echter al eerder op de afspraak, en tekent vanaf woensdag 31 augustus present in Berlijn. Onze medewerkers gaan er op zoek naar de meest interessante nieuwtjes, die ze live op deze website brengen in woord en beeld.

Helemaal op jouw maat
Om die stortvloed van nieuws overzichtelijk te houden, zetten we alle zeilen bij. Wie persconferenties op de voet wil volgen, krijgt een resem korte previews te zien in blogstijl. Later op de dag gaan we dieper in op het belangrijkste nieuws in meer uitgebreide nieuwsberichten.

Speciaal voor deze editie van IFA versturen we ook nog een dagelijkse newsletter. Daarin zetten we de belangrijkste nieuwtjes van de dag netjes op een rij. Wie ingeschreven is voor de wekelijkse nieuwsbrief van FWD Magazine – dat kan je hier doen – ontvangt de IFA-newsletters gratis in zijn of haar mailbox.

In FWD Magazine 38 (in de kiosk vanaf 27 september) blikken we natuurlijk ook nog even terug op IFA.

 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.