Redactie

Telenet geeft HD Digicorder een upgrade

Telenet lanceert binnenkort een nieuw model van zijn HD Digicorder. Bestaande klanten die hun toestel willen inruilen moeten betalen.

De nieuwe HD Digicorder met het typenummer DC-AD2100 is beschikbaar vanaf midden mei. Dat valt te lezen op de supportwebsite van Telenet. Bestaande klanten die hun toestel willen inruilen moeten activatiekosten betalen; waarschijnlijk gaat het om 50 euro.


Opgepast voor extra kosten
Is je bestaande huurovereenkomst voor je HD Digicorder nog geen jaar oud, dan betaal je ook een opzegvergoeding voor de resterende maanden. Als je overstapt naar de DC-AD2100 ga je immers een nieuwe overeenkomst aan van minstens een jaar.

De nieuwe HD Digicorder krijgt een derde televisietuner, zodat je nu twee programma’s kan opnemen terwijl je naar een andere zender kijkt. Ook is de processor sneller en werd het werkgeheugen uitgebreid naar 512 MB. De interne harde schijf werd vergroot van 320 naar 500 GB. Het toestel mist wel een componentuitgang.


Zuiniger

De DC-AD2100 zou minder verbruiken dan zijn voorganger. In stand-by modus mag het verbruik niet boven de 15 Watt komen en in actieve modus ligt de bovengrens op 20 Watt. Bij het vorige model is dat respectievelijk 20 en 30 Watt. Uitgebreide technische specificaties vind je hier.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.