Redactie

GTA V staat gepland voor 2012

Rockstar Games is volop bezig aan GTA V. Het vijfde spel uit de Grand Theft Auto-reeks ligt waarschijnlijk volgend jaar in de winkels.

Een volgens de gamesite Gamespot goed ingelichte bron beweert dat Rockstar Games volop bezig is met de ontwikkeling van GTA V. De bron acht het zeer waarschijnlijk dat het spel in 2012 in de winkels ligt. De game is zelfs al zo ver gevorderd dat er aan de talrijke minigames gewerkt wordt.

Westkust
Meer details kon de bron niet vrijgeven, buiten dat GTA V een gigantisch speelveld krijgt. Recente vacatures voor stemacteurs doen vermoeden dat Rockstar in GTA V zal plaatsvinden in een stad die op Los Angeles lijkt. Een terugkeer naar de westkust van de Verenigde Staten, waar GTA: San Andreas zich afspeelde, is dus niet uitgesloten. Eerdere geruchten hadden het over een terugkeer naar Vice City.

GTA IV was een enorm succes voor ontwikkelaar Rockstar en uitgever Take-Two. Sinds de lancering in oktober 2008 zijn er al meer dan twintig miljoen exemplaren verkocht, wat het tot een van de populairste games ooit maakt.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.