Redactie

Grey’s Anatomy

Vrouwlief heeft de datum waarschijnlijk al dubbel omcirkeld op haar kalender, maar het kan ook voor mannelijke kijkers hoegenaamd geen kwaad om aan te schuiven voor het nieuwe (zevende) seizoen van dokterssensatie Grey’s Anatomy.

Eros en Thanatos, de échte hoofdrolspelers in elke doktersserie, liggen meer dan ooit met elkaar verstrengeld na het einde van vorig seizoen, waarin een dolle schutter in het rond begon te vlammen door de gangen van het Seattle Grace-hospital. Een gebeurtenis waardoor – vrouwelijke lezers beginnen nù al opnieuw te grienen – met name het leven van McDreamy aan een zijden draadje hangt.

De knalpartij lijkt op een onbezonnen scenariovehikel om de reeks in haar latere jaargangen een nieuwe dosis panache toe te dienen, maar dat is nog zo’n kwade strategie niet van de makers: je voelt aan je water dat de serie stilaan aan het transformeren is naar het Dallas van een nieuwe generatie.

Ook in die tv-legende werd de boel, na de simpele persoonlijke intriges uit de eerste seizoenen, zwaar aangezet met dramatische plotwendingen om het lang genoeg uit te zingen.

Donderdag 17 februari, VijfTV, 20u50
 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.