Redactie

Sony verpakt 3D en surround sound in handig pakket

Kant-en-klare producten maken het leven makkelijker. Sony past die wetenschap toe op de digitale huiskamer met enkele ultracompacte HT-sets, eventueel voorzien van een 3D-compatibele Bly-ray-speler. Uitpakken, tv-toevoegen en genieten maar.

Er komen drie nieuwe systemen voor liefhebbers van de 3D-beelden, die telkens een belofte delen: kamervullend geluid zonder een kamer vol apparatuur. De nieuwe sets hebben alle drie een HDMI-aansluiting met 3D pass-through-functie aan boord. 

Voor de versterking – goed voor een totaal vermogen van 1.000 watt, volgens de fabrikant – gebruikt Sony S-Master-technologie. Die is weggestopt in de subwoofer, die ook meteen dienst doet als controlecenter voor het systeem.

Smalle dimensies
De speakers bij het pakket vallen telkens op door hun compacte, smalle dimensies. De HT-AS5 home-theaterset gebruikt op alle plaatsen dezelfde speakers, terwijl de HT-AF5 vooraan over grotere, vloerstaande luidsprekers beschikt voor een nog volwassener geluid.

Het BDV-470SS-systeem combineert de AS-5 geluidsset met een BDP-S470 Blu-ray-speler die 3D-compatibel is, zodat je alleen nog een tv-nodig hebt om je eigen thuisbioscoop in miniformaat in gebruik te nemen.

De drie sets zijn intussen beschikbaar bij de Sony-dealers.
 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.