Redactie

Nieuwe Blu-ray-spelers bij Philips

Philips versterkt z’n aanbod 3D-compatibele Blu-ray-spelers met drie toestellen. Met geperfectioneerde 3D-technologie, een hoogstaande beeldkwaliteit en tal van extra functies beloven ze de kijkervaring naar een hoger niveau te tillen.

3D-compatibele Blu-ray-spelers worden stilaan gemeengoed, en zetten ook bij Philips de toon. Met de BDP7500MK2, BDP8000 en BDP9600 introduceert de Nederlandse fabrikant drie nieuwe modellen met prijskaartjes van 249 euro tot 599 euro.

Drie keer 3D, drie keer anders
De BDP9600 (599 euro) is de nieuwe topper uit het aanbod, met onder meer een drie millimeter dikke behuizing en hoogstaande video- en audio verwerking als blikvangers. Aanpasbare Qdeo-videoprocessing en TI Burr-Brown D/A-omzetters moeten instaan voor hoogstaande prestaties, zowel met 2D- als 3D-materiaal. Daarnaast is deze topper eveneens voorzien van alle denkbare extra’s die Philips in de aanbieding heeft.

De BDP8000 (299 euro) zet in op gebruiksgemak, met de focus op NetTV (Philips’ implementatie van internet-op-tv) en onlinevideowinkels. Een ingebouwde WiFi-ontvanger zorgt voor een gebruiksvriendelijke link met internet en je thuisnetwerk. Voor het laden van schijfjes maakt Philips gebruik van een verfijnd slot-loading mechanisme.

Net als de BDP8000 en 9600, ondersteunt ook de eerder dit jaar al geïntroduceerde BDP-7500MK2 3D-weergave. Met 249 euro valt het prijskaartje van die laatste lichter uit dan bij de twee nieuwkomers. 
 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.