Redactie

B&W introduceert downloadmanager voor eigen muziekdienst

B&W’s Society of Sound, de downloaddienst voor hogeresolutietracks van de Britse luidsprekerspecialist, belooft voortaan nog gebruiksvriendelijker voor de dag te komen. Daar moet de nieuwe downloadmanager voor zorgen.
 

Muziek streamen over het thuisnetwerk zit duidelijk in de lift, maar het aanbod hogeresolutiedownloads hinkt nog steeds achterop. Eén van de zeldzame uitzonderingen waar je legaal lossless tracks kan downloaden, is de Society of Sound van Bowers & Wilkins. Na het afsluiten van een (proef)abonnement, kan je daar terecht voor een divers aanbod muziek waarbij de nadruk op kwaliteit ligt. Dat vertaalt zich in Flac- en Alac-bestanden met een resolutie tot 24bit/48kHz.

Om het downloaden eenvoudiger te maken, introduceert B&W nu een eigen downloadmanager. Het gaat om een applicatie die gratis gedownload kan worden vanaf de B&W-website. Na installatie laat die je toe om vanaf je desktop de muziekbibliotheek te doorzoeken, tracks en cover-art te downloaden en je verzameling te organiseren.

Een jaarabonnement op de Society of Sound-downloaddienst kost 59,95 dollar.
 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.