Redactie

Philips maakt aanbod televisies persoonlijker

Philips stelt dat alle televisies er vandaag hetzelfde uitzien en dat consumenten verdwalen in een zee van technische details. Daar gaat het bedrijf iets aan doen.

Dit jaar worden de nieuwste toestellen daarom gekoppeld aan een bepaalde gebruikservaring. Daarbij worden drie soorten gebruik onderscheiden: Cinematic Experience, Lifestyle en Entertainment.

De Cinematic Experience-toestellen hebben het 21:9 Hollywoodfilmformaat en opties aan boord om beeld in de best mogelijke HD-kwaliteit te tonen. 

Lifestyle zijn toestellen met daarin Ambilight, waarbij ontwerp het belangrijkste verkooppunt is; hoewel ook hier van nieuwe beeldtechnieken gebruik wordt gemaakt.
 
De Entertainment-tv’s leggen zich toe op het samenvoegen van verschillende bronnen van vermaak. Deze toestellen zijn uitgerust met internettoegang en DLNA-compatibel (zodat andere netwerkapparatuur makkelijk met de televisie kan samenwerken).
 
Audio
Dat betekent onder meer dat het eenvoudiger wordt om geluid naar de televisie te streamen. Op het gebied van geluid gaat Philips zich toeleggen op een reeks hoogwaardige stereocomponenten onder de noemer Heritage Audio. In Living Sound moet de reguliere muziekluisteraar zijn draai vinden.

Ambisound gaat verder met het ontwikkelen van soundbars voor televisies. En, zeer belangrijk, met de Gogear-reeks gaat Philips zich sterker richten op het streamen van digitale muziek door het hele huis, bijvoorbeeld met de muziekdiensten Rhapsody en Audible.

,

De 'Cinema 21:9' levert echt cinema breedbeeld. De droom voor de filmliefhebber die de stap naar projectie niet wil zetten, maar wel maximaal filmbeeld wil.

De ‘Cinema 21:9’ levert echt cinemabreedbeeld. De droom voor de filmliefhebber die de stap naar projectie niet wil zetten, maar wel maximaal filmbeeld wil.De nieuwe 9700-reeks met LED-achtergrondverlichting, met een indrukwekkend 5000000:1 contrast, 200Hz Clear LCD en 1 ms responstijd.

De nieuwe 9700-reeks met led-achtergrondverlichting, met een indrukwekkend contrast van 5.000.000:1, 200 Hz Clear LCD en 1 ms responstijd.

Design gecombineerd met innovatie vind je in de nieuwe 9600 reeks. Ambilight Spectra 2 en Perfect Pixel HD technologie zorgen voor een onderdompeling in de beeld ervaring.

Design gecombineerd met innovatie vind je in de nieuwe 9600-reeks. Ambilight Spectra 2 en Perfect Pixel HD-technologie zorgen voor een onderdompeling in de beeldervaring.

Met NetTV brengt Philips een aantal internet diensten zoals YouTube, TomTom en e-Bay naar de televisie.

Met NetTV brengt Philips een aantal internetdiensten zoals Youtube, Tomtom en Ebay naar de televisie.

De nieuwe Blu-ray speler BDP7300 decodeert niet alleen alle nieuwe audio formaten maar is ook Divx Ultra certified.

De nieuwe Blu-rayspeler BDP7300 decodeert niet alleen alle nieuwe audioformaten maar is ook Divx Ultra-certified.

,

Deze nieuwe iPhone dock, de DC350, speelt niet alleen audiobestanden maar laat je ook handsfree bellen.

Deze nieuwe iPhone-dock, de DC350, speelt niet alleen audiobestanden maar laat je ook handsfree bellen.

Wie draadloos muziek wil streamen, kan gebruik maken van NP1100 netwerkspeler als instapmodel, aan te sluiten op je bestaande stereo-installatie.

Wie draadloos muziek wil streamen, kan gebruikmaken van NP1100-netwerkspeler als instapmodel, aan te sluiten op je bestaande stereo-installatie.

Een iets luxueuzer model, de NP2500 beschikt over een groot kleurenscherm voor albumart en muziekinformatie.

Een iets luxueuzer model, de NP2500, beschikt over een groot kleurenscherm voor albumkunst en muziekinformatie.

De NP2900 is voorzien van luidsprekers en maakt gebruik van 'Fullsound'. Dit geeft mp3-bestanden een deel van de warmte en dynamiek terug die bij de compressie verloren gegaan zijn.

De NP2900 is voorzien van luidsprekers en maakt gebruik van Fullsound. Dit geeft mp3-bestanden een deel van de warmte en dynamiek terug die bij de compressie verloren gegaan zijn.

Met de Tapster introduceert Philips de eerste Bluetooth headset met gebaren controle. Streel hem zachtjes om het volume te regelen en tap 1x om de telefoon op te nemen.

Met de Tapster introduceert Philips de eerste Bluetooth-headset met gebarencontrole. Streel hem zachtjes om het volume te regelen en tik één keer om de telefoon op te nemen.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.