Redactie

Exclusieve ’60th Anniversary’-versterkerset van McIntosh Labs

McIntosh heeft iets te vieren, en dat doet de Amerikaanse legende in stijl. Ter gelegenheid van z’n 60-jarig bestaan brengt het een gelimiteerde versterkerset op de markt, die bestaat uit een C22 buizenvoorversterker en twee MC75 monoblock buizeneindversterkers.

Het '60th Anniversary System' van McIntosh Labs

Deze klassiekers kregen enkele updates mee tegenover de toestellen die in 1963 en 1961 voor het eerst hun opwachting maakten, maar verschillen in essentie niet van het origineel. Op die manier moet de intussen legendarische klanksignatuur behouden blijven. Per land zijn er – toepasselijk – maximaal 60 sets beschikbaar; de componenten kunnen dus niet afzonderlijk aangeschaft worden.

Een bijzonder exclusief aanbod, en dat geldt ook voor het prijskaartje: 18.500 euro. De gelukkige kopers krijgen er trouwens ook nog drie XLO-stroomkabels bij (waarde: 2.400 euro) en een unieke editie van het boek McIntosh, for the love of Music, gesigneerd door auteur Ken Kessler, McIntosh medeoprichter Sidney Corderman en het huidige opperhoofd van McIntosh Labs, Charlie Randall.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.