Redactie

Blu-ray en 2.1-geluid in een compact pakket

Met de BCS-FS500 introduceert Pioneer een compacte alles-in-één set die voor beeld en geluid zorgt. Daarvoor maakt het 2.1-systeem onder meer gebruik van een Blu-ray-speler die BD-Live-compatibel is. Kleine luidsprekers die bijgestaan worden door een subwoofer zorgen voor de juiste sound.

Met de BCS-FS500 wil Pioneer bewijzen dat home cinema tegelijk stijlvol en entertainend kan zijn. De luidsprekers van de set zijn dan ook opvallend compact en passen perfect bij een flatscreen-tv. Ze worden aangedreven door een krachtige versterker, terwijl een down-firing subwoofer voor het laagfundament zorgt.

De ingebouwde Blu-ray-speler decodeert Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio Essential voor een zo hoog mogelijk geluidskwaliteit. De BCS-FS500 beschikt over HDMI en ondersteunt 1.080p-upscaling en Deep Colour voor een grotere kleurdiepte en meer kleurdetail.

Wma/mp3-muziekbestanden, jpeg-foto’s en DivX-video’s kunnen vanaf een usb-geheugenapparaat worden afgespeeld via de usb-poort aan de voorzijde van het toestel. De 2.1-set doet eveneens dienst als iPod-dock. 
 
De adviesprijs voor de Pioneer BCS-FS500 bedraagt 599 euro.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.