Redactie

Samsung-telefoon wordt persoonlijke fitnesscoach

De goede voornemens om aan uw conditie te werken zijn intussen mogelijk verwaterd. Samsung en Adidas helpen u gelukkig weer op weg met een reeks accessoires en een gsm die uw sportprogramma op de voet volgt en aanpast. Net zoals bij de samenwerking tussen Nike en de iPod kunt u sport met uw favoriet multimediatoestel combineren.

Het gaat om de F110, een uitschuiftelefoon met camera, FM radio en mp3-speler met een gigabyte opslag. Dit wordt samen verkocht met een hartslagband, stappenteller en een oortje. De telefoon houdt tijdens het sporten uw prestaties bij en past uw programma aan naargelang uw vorderingen en voorkeuren. Zo kunt u zelf kiezen of u voor een topconditie gaat of eerder enkele kilo’s wil verliezen.

Voor een uitgebreidere analyse van uw sportprogramma kunt u zich registreren op Micoach.com. Deze site houdt uw persoonlijk profiel bij en communiceert dit door naar de gsm. Mocht u intussen de kriebels hebben om (opnieuw) aan de conditie te werken met de miCoach, dan moeten we u wel nog even tegenhouden. Het pakket is in Engeland en Duitsland te koop. Voor ons land blijft het wachten tot eind dit jaar. Net op tijd voor onder de kerstboom, of voor de goede voornemens van 2009.

Update 12 maart 2007, 10.30 uur:
De telefoon in dit pakket moet de F110 zijn en niet de S110. We hebben dit aangepast in het artikel.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.