Redactie

GPS-module voor PSP in de winkel

Vorig jaar stelde Sony een GPS-module voor, die de PlayStation Portable ombouwt tot een navigatietoestel. Sinds kort ligt de Go!Explore effectief in de winkel.

De Go!Explore-kit bestaat uit een GPS-ontvanger die op de PSP past, navigatiesoftware afkomstig van NavNGo en een UMD-schijf met kaarten. In België en Nederland wordt het geleverd met kaarten van de Benelux. Andere kaarten zijn te downloaden via de PlayStation Store. De kaarten worden per land of landengroep verkocht tegen19,95 euro.

3D-weergave
Een aantal steden wordt zelfs volledig in 3D getoond. Dat is het geval voor Amsterdam, Antwerpen, Brussel, Den Haag en Rotterdam. Ongewoon is dat de driedimensionale kaarten zich richten op voetgangers en minder op automobilisten. Sony springt daarmee op dezelfde kar als Nokia, die ook al navigatie voor wandelaars op de agenda plaatste.

De Go!Explore wordt los verkocht voor 149 euro of in een bundel met een PlayStation Portable voor 299 euro. Telkens wordt er een houder en lader voor in de wagen meegeleverd.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.