Redactie

iPod nano brandt gat in broekzak

Dat de iPod ‘hot’ is, hoeven we u niet te vertellen, maar een man in de VS ondervond dit wel vrij letterlijk. Terwijl hij het toestel in zijn broekzak stak, vloog de speler spontaan in brand.

De iPod nano van Danny Williams, een man uit de Amerikaanse staat Georgia, vatte vuur en veroorzaakte een gat in de broekzak, maar verder geen verwondingen. Dat schrijft de website van WSB-TV, een televisiestation uit Atlanta.

Apple heeft de iPod ondertussen ontvangen en belooft dat ze het toestel zullen vervangen. Beelden van het apparaat zijn er niet. Samen met de muziekspeler zat er nog een stuk glanzend papier in de broekzak van Williams. Dat heeft volgens hem voorkomen dat zijn been verbrandde.

De man raakte niet gewond, maar is wel bezorgd om wat er had kunnen gebeuren. Williams werkt op de luchthaven van Atlanta. “Als iemand van de beveiliging zou langskomen terwijl er rook uit mijn kleren kwam, dan zou hij mij kunnen aanzien voor een terrorist”, verklaart hij aan WSB-TV. Ondanks het feit dat Apple het toestel meteen terugnam, geeft het bedrijf geen commentaar over het incident.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.